Hos The Cantina lever vi af mad, måltider og høj service

DNA

Hos The Cantina går vi meget op i at maden er lavet af friske råvarer, uden halv- eller helfabrikata og med stor variation. Det skal være inspirerende og aldrig kedeligt for køkkenpersonalet eller jeres ansatte at komme i kantinen. Derfor laver vi altid verdensmad med fokus på det grønne.
På den måde sørger vi for at aldrig to dage er ens.

Vi går meget op i at maden er ernæringsrigtig, så vi performer bedst mulig, der hvor vi er. Vi er en kantine, der serverer spændende og velsmagende retter, som giver oplevelser for alle sanser og fornyet energi.

Vores mad bygger op om “Brain food.” Med det mener vi at ethvert måltid er skabt omkring de gode sunde råvarer, og i særdeleshed med grøntsager i fokus. Vi tænker sundhed ind i alle aspekter af vores produkter. Vi ved at en god, nærende og varieret kost er med til at øge menneskers præstation og læring.

Stop madspild

Madspild er en stor global udfordring, som i høj grad skal løses lokalt. Alt vores personale bliver oplært og trænet i, hvordan vi bedst muligt bruger alle de rester, som måtte komme fra dagens produktion. Overskydende mad bruges i nye retter eller små retter, der kan sælges som take away til aftensmaden. Et eksempel kunne være, at rester af grønt fra dagens salat produktion ender i vores surdejsbrød dagen derpå. 

Alt vores madaffald, der ikke kan spises eller bruges i nye retter, afhenter vores samarbejdspartner, Daka Refood, som genanvender det bæredygtigt. Det grønne mål for vores køkkenteams er, at så lidt mad som muligt går til spilde og at alle madrester sendes til genanvendelse.

Vi forpligter os til at minimere vores madspild med 25% inden 2025.

Endelig donerer vi mad til velgørenhedsorganisationer som for eksempel Home-Start. Hvis vi har større mængder mad, end vi kan nå at sælge, bliver maden afhentet af Home-Start, der deler maden ud til familier i nærområdet som er ramt økonomisk, af sygeforløb eller på anden vis har brug for hjælp til at få hverdagen til at fungere. Vi samarbejder med flere NGO’er rundt omkring i Danmark.