Frokostordning til en ordentlig pris

Firmafrokost af kvalitetsråvarer

En frokostordning samler arbejdspladsen om det samme måltid, og hylder fællesskabet som opstår, når vi spiser sammen.

Bæredygtig frokostordning i Østjylland

Vi er ikke blege for at stille os forrest i kampen, når det kommer til servere Århus’ bedste frokostordning. Vi tager vores sociale ansvar alvorligt, så ord som kvalitet, bæredygtighed og godt håndværk er alt andet end tomme floskler for os. Det er vores mærkesag – hele vejen igennem.

Hver dag sender vi lækre retter ud til frokostordninger i Århus og omegn. Forkæl dine medarbejdere med en frokostordning, som gør lidt mere ud af smagen og råvarerne, end hvad I er vant til. Vi bruger nemlig råvarer fra nærområdet og er derfor med til at fremme bæredygtigheden i Århus ved at støtte lokale producenter.

Anretning

Læs mere

Anretning

Det kolde bliver anrettet i porcelæns skåle/fade som er filmet og klar til at komme op på buffeten. Det varme bliver leveret i thermokasser, ligeledes anrettet på fade til at blive stillet på buffeten. Der bliver altid serveret 2 slags hjemmebagt brød (madbrød samt vores eget lækre rugbrød). Dette skal selv skæres.

Binding

Læs mere

Binding

I binder jer typisk for en måned ad gangen med opsigelse af aftalen senest den sidste hverdag i måneden, med ophør af frokostordningen den sidste hverdag i efterfølgende måned.

Levering

Læs mere

Levering

Leveringspris aftales individuelt og afhænger af antallet af kuverter.

Antal personer

Læs mere

Antal personer

Frokostordningen leveres til min. 10 personer. Hvis I ønsker at justere antal skal dette gøres senest dagen før kl. 10.

Menuplan

Læs mere

Menuplan

Menuen laves fra uge til uge, og variere alt efter sæson. Menuplan sendes ud til jer om fredagen ugen før. Vi tager også højde for vegetarer samt allegener.

Retur service

Læs mere

Retur service

Vi tager det skyllede service med retur hver dag. (Hvis servicen ikke er skyllet af, tager vi 5 kr. pr. del). Itu slået eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.

Godt brændstof til hjernen

Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.

Vores frokostordning sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.

Med en frokostordning hos os er du sikret mod usunde, hurtige madpakker, som ikke giver dine medarbejdere den næring, de har brug for. Med en fælles frokostordning i Århus og omegn får du god brændstof til hjernen – hver dag.

The Cantina –

Vores frokostordning gælder i store dele af Danmark

Uanset om din virksomhed har adresse i eller i omegnen af Ålborg, Århus, Roskilde, København, Køge og Næstved, kan I nyde vores bæredygtige frokostordning. Sundt, nærende og nemt – vi leverer nemlig alle retter færdiganrettet, så I hurtigt kan sætte jer til bords i personalerestauranten og nyde frokosten.

’The Cantina’
bliver din næste
– og sidste
frokostordning

Vores køkken består af professionelle kokke, som altid står klar til at tilbyde jer den bedste frokostoplevelse.

Vi udvikler hele tiden nye opskrifter, som sikrer at din virksomhed får en varieret frokost og et måltid, der får din mund til at løbe i vand.

Få et godt tilbud på bæredygtig frokostordning