Lokal frokostordning

Praktisk information

Praktiske informationer om frokostordning

Med en frokostordning fra The Cantina kan du glæde dig til masser af variation. Derudover kan du skræddersy din frokostordning yderligere, for vi har masser af muligheder for tilvalg. Herunder osteanretning, kage eller flere kolde anretninger og salater. Vi står altid til rådighed, så vi sammen kan finde frem til den rigtige løsning til jeres firmafrokost og vælge det eller de køkkener der passer bedst til jer.
Vi har et minimum på 10 kuverter, når du bestiller vores frokostordning.

Sund og lækker frokostordning for enhver
The Cantina har et bredt og varieret udvalg af frokostordninger for enhver, der alle består af en lun ret, en kreativ salat, en let salat og 2 slags pålæg til hjemmebagt rugbrød og lyst brød. Herudover hører der ost med 1 gang om ugen samt ugen store højdepunkt, kagedag.
Vores passion for ærlig og grønt mad betyder at vores mad laves fra bunden af årstidens friske råvarer. At den er spændende og kreativ med miljøet og bæredygtigheden i tankerne, men at vi stadig har respekt for og ofte serverer de klassiske retter, som vi alle holder meget af.
Vi vil lave sund mad til medarbejderne rundt om i danske virksomheder, så de får de optimale muligheder og brændstof til en travl hverdag.
Vores frokostordning nydes hver dag af ca. 2000 medarbejdere i virksomheder i hele landet.

Prøveperiode
Der er mulighed for at bestille en prøveperiode. Udover frokost er vi leveringsdygtige i smørrebrød, sandwich og frokosttallerkner til attraktive priser, og vi tager selvfølgelig hensyn til særlige ønsker af vegetarisk, svinefri og allergivenlig mad.

Kontakt Salgschef Casper Brix på telefon 51 80 85 30 og lad os tage en samtale om ønsker til jeres frokostordning.
Vi står også til rådighed, hvis du skal bruge en catering løsning til dit næste selskab eller til din næste fest.

Ønsker du et tilbud på mad til jeres næste firma arrangement, så kontakt os på 42 75 85 30 eller info@thecantina.dk

Lokal-frokostordning

’The Cantina’
bliver din næste
– og sidste
frokostordning

Vores køkken består af professionelle kokke, som altid står klar til at tilbyde jer den bedste frokostoplevelse.

Vi udvikler hele tiden nye opskrifter, som sikrer at din virksomhed får en varieret frokost og et måltid, der får din mund til at løbe i vand.

Få et godt tilbud på bæredygtig frokostordning