Lokal frokostordning

Lokal frokostordning

En frokostordning samler arbejdspladsen om det samme måltid, og hylder fællesskabet som opstår, når vi spiser sammen.

Vi er ikke blege for at stille os forrest i kampen, når det kommer til at servere den bedste lokale frokostordning. Vi tager vores sociale ansvar alvorligt, så ord som kvalitet, bæredygtighed og godt håndværk er alt andet end tomme floskler for os. Det er vores mærkesag – hele vejen igennem.

Hver dag sender vi lækre retter ud til frokostordninger i hele landet. Vi har 13 køkkener fordelt i hele landet så din frokostordning altid er tæt på dig

Forkæl dine medarbejdere med en frokostordning, som gør lidt mere ud af smagen og råvarerne end hvad i er vant til.

Godt brændstof til hjernen

Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.

Vores frokostordning sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.

Med en frokostordning hos os er du sikret mod usunde, hurtige madpakker, som ikke giver dine medarbejdere den næring, de har brug for. Med en fælles frokostordning i Århus og omegn får du god brændstof til hjernen – hver dag.

Lokal-frokostordning

’The Cantina’
bliver din næste
– og sidste
frokostordning

Vores køkken består af professionelle kokke, som altid står klar til at tilbyde jer den bedste frokostoplevelse.

Vi udvikler hele tiden nye opskrifter, som sikrer at din virksomhed får en varieret frokost og et måltid, der får din mund til at løbe i vand.

Få et godt tilbud på bæredygtig frokostordning