Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra The Cantina. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler.

Forventet leveringstid
Maden leveres direkte på skolen ved køb af mad fra catering, og leveres på den bestilte dag, hvis modtaget inden kl. 21 (dagen i forvejen).

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde dit køb i følge Forbrugeraftaleloven.

Ved. fortrydelse eller problemer med leverancen, skal vi bede dig om at kontakte os her:
The Cantina
Ib Spang Olsens Gade 17
8200 Aarhus N.
info@thecantina.dk
Tlf. 51 70 85 30
CVR: 41569395

Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen/fejlen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
– MobilePay, VISA og MasterCard

Alle priser er inkl. moms.

Sikker ehandel
The Cantina benytter en professionel webshop / webdesign løsning fra DesignRus.dk og Quickpay. Betalingssystemet lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet, og er godkendt og certificeret af NETS.

Al kommunikation mellem Quickpay’s Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem Quickpay’s Betalingssystem og Clearhaus’ betalingsserver.

Quickpay’s Betalingssystem står placeret i et højt sikret serverrum med tyverialarm, brandanlæg, nødstrømsanlæg og aircondition. Betalingssystemet er elektronisk overvåget 24 timer i døgnet, 365 dage om året.