CSR-rapport og bæredygtighed
Kantinedrift med bæredygtighed i højsædet
Hos The Cantina er bæredygtighed et nøgleord, som vi aktivt indarbejder i vores daglige arbejde. Ud fra den bæredygtige sammenhæng, FN’s bæredygtighedsmål nr. 12 samt respekt for mad og mennesker, har vi sat os nogle mål, som vi stræber efter at indfri på både kort og lang sigt.
Respekt for mad og mennesker
Som et led i vores CSR-arbejde har vi blandt andet
Indgået samarbejde med Global Climate Institute
Opnået Daka Refood certificering
Øget vores fokus på affaldssortering
Forpligtet os til at minimere vores madspild med 25% inden 2025
Sikret at alt vores engangsservice er 100% komposterbart, 100% CO2 neutralt og 100% fri for fossile brændstoffer.

’The Cantina’
bliver din næste
– og sidste
frokostordning
Vores køkken består af professionelle kokke, som altid står klar til at tilbyde jer den bedste frokostoplevelse.
Vi udvikler hele tiden nye opskrifter, som sikrer at din virksomhed får en varieret frokost og et måltid, der får din mund til at løbe i vand.
bliver din næste
– og sidste
frokostordning
Få et godt tilbud på bæredygtig frokostordning