CSR-rapport og bæredygtighed

Kantinedrift med bæredygtighed i højsædet

Hos The Cantina er bæredygtighed et nøgleord, som vi aktivt indarbejder i vores daglige arbejde. Ud fra den bæredygtige sammenhæng, FN’s bæredygtighedsmål nr. 12 samt respekt for mad og mennesker, har vi sat os nogle mål, som vi stræber efter at indfri på både kort og lang sigt.

Kontakt os

Respekt for mad og mennesker

Vi er overbeviste om, at sund mad giver godt brændstof til hjernen. Derfor har vi en klar holdning til brug af økologiske, bæredygtige og lokale råvarer, hvor det er muligt. Vi har bronzemærke i økologi (30-60%) i alle vores kantiner, og vi arbejder aktivt henimod at få sølvmærket (60-90%).

Som et led i vores CSR-arbejde har vi blandt andet

Indgået samarbejde med Global Climate Institute

Opnået Daka Refood certificering

Øget vores fokus på affaldssortering

Forpligtet os til at minimere vores madspild med 25% inden 2025

Sikret at alt vores engangsservice er 100% komposterbart, 100% CO2 neutralt og 100% fri for fossile brændstoffer.

Vi udarbejder årligt vores CSR-rapport med ét mål: at blive bedre end sidste år. Vi ønsker at levere CO2-neutrale måltider, samtidig med vi aldrig går på kompromis med hverken smag, kvalitet eller arbejdslyst hos vores medarbejdere.

Se vores CSR-rapport

’The Cantina’ bliver din næste – og sidste – frokostordning

Vores køkken består af professionelle kokke, som altid står klar til at tilbyde jer den bedste frokostoplevelse. vi udvikler hele tiden nye opskrifter, som sikrer at din virksomhed får en varieret frokost og et måltid, der får din mund til at løbe i vand.

Få et godt tilbud på bæredygtig frokostordning