Mangler du et venue i Aarhus?

Lækre lokaler og lounge til fest og events i Aarhus

Er du på udkig efter et venue til din næste store fest i Aarhus? Så tag et kig her. Vi kan tilbyde de perfekte rammer, som skaber den rette fest for dig og dine gæster. Slip for en lang transporttid ud af byen og vælg et selskabslokale, som er tæt på Aarhus og dine gæster.

Klar til drømmebrylluppet?

Hold din næste konfirmation, dit bryllup eller en fantastisk fest her

Det rette selskabslokale sætter rammerne for den perfekte fest. Hvad drømmer du om? Kontakt os og lad os lægge en plan for din drømmefest. Med vores selskabslokale i Aarhus får du mange muligheder for at style, indrette og pynte lokalet, så det matcher de forestillinger, du har for festen.

Hver fest er unik, fordi hver vært ønsker at sætte sit personlige præg på festen. Det har vi fuld forståelse for. Derfor ønsker vi også at imødekomme alle de ønsker, du skulle ligge inde med. Vi vil gøre vores bedste for at dit bryllup, konfirmation eller runde fødselsdag bliver en dag, du aldrig glemmer.

Vi viser gerne rundt i vores selskabslokale

Der kan nemt opstå tvivl og være mange ting, der skal overvejes, når en fest skal planlægges. Vi hjælper gerne med at fjerne den tvivl og finde frem til den helt rigtige løsning til netop din fest. Når du lejer selskabslokale hos The Cantina, så behøver du heller ikke tænke på catering, da selskabslokalet lejes inklusiv mad og drikke. Og alt efter hvilket arrangement I ønsker kan der gives plads til buffetborde, dansegulv, bar/loungeområde etc.

Ring til os og kom ud og se vores dejlige selskabslokaler og få en fornemmelse for rummet. Vi viser dig altid glædeligt rundt – også 2. gang, hvis du vil være helt sikre på, at det skal være hos os. Det kan være en svær beslutning at tage, når det kommer til de retter rammer for en fest.

Perfekt til erhvervsarrangementer

Mangler din virksomhed et selskabslokale til et arrangement?

I The Cantina kan jeres virksomhed afholde arrangementer af enhver art.

Til faglige arrangementer med talere kan I benytte vores auditorium, som kan huse mere end 60 siddende tilhørere. Til længerevarende events er vores store, lyse og åbne selskabslokale velegnet til enhver form for erhvervsarrangement.

Ved vores selskabslokale er der også gode muligheder for parkering. Derudover ligger det nær både motorvejen og offentlig transport (bus og letbane) til og fra Aarhus.

5-timers arrangement

Læs mere

5-timers arrangement

 • Buffet eller 3 retters menu
 • Drikkevarer ad libitum under arrangementet; øl/vand/vin
 • Opdækning
 • Afrydning
 • Tjenere

Pris 599,- pr. person

Mulighed for tilkøb af cocktails

Menuen bliver lavet i dialog med jer, så I får præcis den menu, I ønsker til jeres arrangement.

8-timers arrangement

Læs mere

8-timers arrangement

 • Buffet eller 3 retters menu
 • Drikkevarer ad libitum under arrangementet; øl/vand/vin
 • Opdækning
 • Afrydning
 • Tjenere

Pris 799,- pr. person

Mulighed for tilkøb af cocktails

Menuen bliver lavet i dialog med jer, så I får præcis den menu, I ønsker til jeres arrangement.

5-timers arrangement - Brunch

Læs mere

5-timers arrangement - Brunch

 • Stort brunchbord med 12 forskellige retter
 • Drikkevarer ad libitum, juice, kaffe, the, sodavand
 • Opdækning
 • Afrydning
 • Tjenere

Pris 399,- pr. person

Menuen bliver lavet i dialog med jer, så I får præcis den menu, I ønsker til jeres arrangement.

Lækre og lyse festlokaler til en yderst fornuftig pris

Der findes flere selskabslokaler i Aarhus, som kræver en høj kuvertpris, serverer dyre vinmenuer og har store omkostninger til personale, og den regning ender desværre hos dig.

Hos os slipper du for de dyre omkostninger og kan bruge de sparede penge på alt det sjove. Vi sørger for, at du får din drømmefest og kan slappe af under hele festen uden at skulle tænke på alle de kedelige tjanser.

Selskabslokale med en praktisk lokation

En anden god fordel ved vores adresse i Aarhus er det væld af muligheder, der kommer, når festen er inde i byen. Dine gæster slipper for at skulle organisere fælles transport til fjerntliggende steder eller bruge for mange penge på at blive og overnatte på dyre hoteller. Med vores festlokale i Aarhus kan dine gæster nemt komme til og fra festen på cykel, offentlig transport (både bus- og letbanestop i gåafstand) eller en kort taxitur. Der er dertil parkering ved vores selskabslokale, så dine gæster har også mulighed for at tage bilen.

Praktiske oplysninger

Selskabslokalet kan huse 70 gæster

Selskabslokalet kan bookes fra kl 16:00 og frem

Der må ikke medbringes egne drikkevarer, da selskabslokalet lejes inklusiv mad og drikke.

SKRIV TIL OS HER

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din frokostordning, arrangement eller hvis du på nogen måder har spørgsmål til os.

  Vi forsøger altid at svarer så hurtigt som muligt. Du vil også modtage en kopi pr. e-mail på den information som du udfylder her.

  Dette site bliver beskyttet af reCAPTCHA. Læs mere her:
  Privatlivspolitik og Betingelser.