Første gang med kantinedrift

Nyetableret kantine?

Madspild er en stor global udfordring, der i høj grad skal løses lokalt. Alt vores personale bliver oplært og trænet i, hvordan vi bedst muligt bruger alle de rester, der måtte komme fra dagens produktion. Overskydende mad bruges i nye retter, eller små retter der kan sælges som take away til aftensmaden. Et eksempel kunne være, at de rester af grønt der måtte være tilbage fra dagens salat produktion ender i vores surdejsbrød dagen derpå.

Alt vores madaffald der ikke kan spises eller bruges i nye retter, afhenter vores samarbejdspartner, Daka Refood, som genanvender det bæredygtigt. Det grønne mål for vores køkkenteams er, at så lidt mad som muligt går til spilde og at alle madrester sendt til genanvendelse. Vi forpligter os til at minimere vores madspild med 25% inden 2025.

Endelig donerer vi mad til velgørenhedsorganisationer som for eksempel Home-Start. Hvis vi har større mængder mad, end vi kan nå at sælge, bliver maden afhentet af Home-start som deler maden ud til familier i nærområdet som er ramt økonomisk, af sygeforløb eller på anden vis har brug for hjælp, til at få hverdagen til at fungere.

Vi samarbejder med flere NGO’er rundt omkring i Danmark.

Andre muligheder