Nytårsmenu vejledning 

Først skal der lyde et stort tak fra os, fordi I gør brug af os til jeres store dag.

 Vi har pakket alt og gjort det hele klar til jer, så der er mindst muligt tidsspild i køkkenet.

Tryk her for vegetar

NÅR DU KOMMER HJEM.

Læs hele vejledningen igennem og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Læg ud med at tjekke, at du har modtaget alle dele til din nytårsmenu. Brug nedenstående liste.

På frost stilles blåbærgranité.

Sæt følgende dele på køl:

– Suppe
– Fiske ballotine
– Urter
– Dildolie
– Unghaneterrin
– Bacon vinaigrette
– Mayo
– Kød
– Sauce
– Selleripure
– Kartoffel
– Jordskokker
– Kage
– Panna cotta
– Guld-crumble
– Små kys


Sæt følgende dele på køkkenbordet:

– Hasselnødder
– Brød
– Små kys
– Guld-crumble
– Bacon vinaigretten.

Tilberedningsvejledning:

Når du er klar til køkkentid.

1. Forretten

Du skal have varmet brødet og fiske ballotinen (Alternativt kan den steges på en pande, ved lav varme).

  • Tænd ovnen på 120 grader, gerne varmluft.
  • Ballotinen skal varmes igennem i ca. 6 min.
  • Suppen varmes i en lille gryde.

Anretning

Anret fiske ballotinen i en dyb tallerken, drys hasselnødder over sammen med nogle af urterne, resten af urterne skal bruges senere. Skum suppen op med en stavblender og hæld suppen rundt om ballotinen, dryp dildolien rundt i suppen og server.

Tip

Varm dine tallerkener inden, ved at hælde kogende vand i dem.

Velbekomme.

 

2. Mellemretten

 Denne ret er super nem at gå til, alt er klar og den skal kun anrettes.

Anretning

Placér unghaneterrinen i en skål eller en på alm tallerken, svampemayoen anrettes oven på unghanen med en teske, derefter drysses de sidste urter over, hvorefter bacon vinaigretten bliver hvirvlet rundt om unghanen.

Tip

Varm dine tallerkener inden, ved at hælde kogende vand i dem.

Velbekomme.

3. Hovedretten

  • Nu skal ovnen op på 200 grader.
  • Kartofler og jordskokker stilles i ovnen i 3-4 min.
  • Kødet brunes af på panden, gerne i smør og olie til den er flot stegt af, ca. 1-2 min på hver side.  Bøffen er sous vide, ønskes en mere stegt bøf, forlænges tiden på panden.
  • Imens varmes selleripuréen i en lille gryde, eller i mikroovnen.
  • Saucen varmes i en gryde og kun lige op at koge.

Anretning

Bøffen stilles midt på den varme tallerken, kartoffel tæt på, selleripure 1-2 steder på tallerken og til sidst lægges jordskokkerne på. Evt. kan saucen hældes på tallerken inde ved bordet. 

Tip

Varm dine tallerkener inden, ved at hælde kogende vand i dem.

Velbekomme.

4. Desserten

Nu er du nået til det søde del af din nytårsmenu.
Denne ret er super nem at gå til, alt er klar og den skal kun anrettes.

Anretning

Start med at stille kagen på en tallerken, skær panna cottaen i bånd og anret dem rundt om kagen. Drys guld-crumble over og top den med de søde kys. Til sidst tages blåbærgranité ud af fryseren, rives med en gaffel til den er løs og drysses over kagen.

Velbekomme.

NÅR DU KOMMER HJEM.

Læs hele vejledningen igennem og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Læg ud med at tjekke, at du har modtaget alle dele til din nytårsmenu. Brug nedenstående liste.

Blåbærgranité stille på frys.


Sæt følgende dele på køl:

– Selleri
– Miso sauce
– Urter
– Dildolie
– Pasta
– Brunet smør
– Salvie
– Svampeterrin
– Sauce
– Selleripure
– Kartoffel
– Jordskokker
– Kage
– Panna cotta
– Guld-crumble
– Små kys

Sæt følgende dele på køkkenbordet:

– Hasselnødder
– Saltet valnødder
– Brød
– Små kys
– Guld-crumble

Tilberedningsvejledning:

Når du er klar til køkkentid.


1. Forretten 

Du skal have varmet brødet, saucen og stegt selleri stykkerne.

  • Ovnen skal sættes på 120 grader, gerne varmluft.
  • Sæt brødet i ovnen, så det lige bliver lunet.
  • Varm en pande godt op, og steg selleri stykkerne gyldne på panden.
  • Saucen varmes i en gryde, og skummes op med en stavblender inden servering.

Anretning

De stegte selleri stykker lægges rundt på en tallerken, eller lille skål, den varme miso sauce hældes over, hasselnødder drysses på, dildolie hældes over. Top retten med urterne.

Tip

Varm dine tallerkener inden, ved at hælde kogende vand i dem.

Velbekomme.

2. Mellemretten

  • Pastaen koges i saltet vand i 4 min.
  • Imens tages en lille gryde frem, det brunede smør varmes heri
  • Salvie og den færdige pasta vendes i smørret med en lille smule pastavand. 

Anretning

Pastaen anrettes i en lille skål med smør-vand, salvie og toppes med valnødderne.

Tip

Varm dine tallerkener inden, ved at hælde kogende vand i dem.

 Velbekomme. 

3. Hovedretten

  • Nu skal ovnen op på 200 grader.
  • Kartofler, jordskokker og svampeterrinen stilles i ovnen i 10 min.
  • Selleripure varmes i en lille gryde eller i mikroovnen.
  • Sovsen skal  i en gryde og kun lige op at koge. 

 Anretning

Svampeterrinen stilles midt på den varme tallerken, kartoffel tæt på, selleripure 1-2 steder på tallerken, og til sidst lægges jordskokkerne på. Evt. kan sauce hældes på tallerken inde ved bordet. 

Tip

Varm dine tallerkener inden, ved at hælde kogende vand i dem.

Velbekomme.

4. Desserten

Nu er du nået til det søde del af din nytårsmenu.
Denne ret er super nem at gå til, alt er klar og den skal kun anrettes.

Anretning

Start med at stille kagen på en tallerken, skær panna cottaen i bånd og anret dem rundt om kagen. Drys guld-crumble over og top den med de søde kys. Til sidst tages blåbærgranité ud af fryseren, rives med en gaffel til den er løs og drysses over kagen.

Velbekomme.