HARLEV CAFÉEN – Hvem er vi?

Hvad kan Harlev Caféen tilbyde dig? 

Her har du har mulighed for at blande en lækker salatboks eller vælge imellem vores lune pølsehorn og pizzasnegle, bagt på dansk kvalitetsmel fra vores eget bageri. 

Om aftenen har vi et større udvalg af muligheder, hvor du kan forkæle dig selv og din familie med bl.a.:

  • Aftensmad (sat på pause)
  • Salatbar

Hver fredag vil der være mulighed for forskellige deals fx

  • Fredagsroast
  • Stjerneskud
  • Tapas
  • Flæskestegssandwich

Hvorefter du kan vælge om du vil Stay-In eller have To-Go. 

Henover året vil der også blive arrangeret flere spændende aften-events, så følg med på vores facebookside Harlev Caféen by The Cantina og se vores gode aktuelle tilbud.

Se vores åbningstider på Facebook her

Vi glæder os til at se dig.

Mød Casper Brix


Velkommen til!

Mit navn er Casper Brix og jeg er indehaver og stifter af The Cantina. Jeg har været kok i mere end 10 år og har med den baggrund skabt et madunivers, hvor vores seje team laver mad til store og små fester.

Privat er jeg gift og har en søn på 4 år en pige på vej. Min passion er at skabe minder og oplevelser for alle gæster der spiser hos os.

“Kommunikation med kunder i øjenhøjde er super vigtigt for mig. Og det er faktisk i høj grad det, min virksomhed hviler på den dag i dag.”

Hos The Cantina har vi kun den succes vi har i dag takket være vores fantastiske medarbejdere, der altid er klar til at løbe en ekstra mil for at kunden får den bedste oplevelse.

Vores vision om ærlig mad

Gode råvarer, kvalitet og glade gæster

I Harlev Caféen arbejder vi ud fra en vision om at lave ærlig og herlig mad – med passion. Vi tror på at Kvalitet kan smages, derfor skal mad laves af de bedste råvarer.

Bæredygtighed er en del af vores dna. Derfor bruger vi tid og energi på at optimerer brugen af de varer, vi køber ind, samtidig med at vi bruger al vores organiske affald til genanvendelse.

Harlev kontakt info

Næshøjvej 2F, 8462 Harlev J

Harlev@thecantina.dk

+45 42 15 80 50