Tid til ny bæredygtig frokostordning?

Vi leverer lækker frokost til dig og dine kolleger

Oplev inspirerende firmafrokost dagligt, hvor vi bringer dig en varieret og sund frokost fra ‘The Cantina’. God og varieret mad betyder meget for kreativiteten på arbejdspladsen, og hjælper din virksomhed med øget effektivitet og et godt og sundt arbejdsmiljø.

Varieret frokost med noget til alle

Frisk, lækker og indbydende frokostordning i Østjylland

Hos os får du fantastiske smagsoplevelser som sætter kulør på arbejdsdagen. Frokosten forberedes af vores dygtige kokke, leveret direkte til din arbejdsplads. Frokostordningen er sund og altid baseret på friske og lokale råvarer i sæsonen.

Den bedste frokostordning i byen

Vi er ikke blege for at stille os forrest i kampen, når det kommer til servere Århus’ bedste frokostordning. Vi bruger ikke ord som kvalitet og godt håndværk som tomme floskler. Det er vores mærkesag – hele vejen igennem.

Hver dag sender vi lækre retter ud til frokostordninger i Århus og omegn. Skal din virksomhed være den næste? Forkæl dine medarbejdere med en frokostordning, som gør lidt mere ud af smagen og råvarerne, end hvad I er vant til. Vi bruger nemlig lokale råvarer og er derfor med til at fremme bæredygtigheden i Århus ved at støtte lokale producenter.

Kvalitetsfrokost hver dag

Der er ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet og sundhed, når det kommer til din frokostordning. Vi laver alt vores mad fra bunden – og det er altid høj kvalitet. Vores frokostordning består af de bedste råvarer, som vi hver dag skaber en lækker menu ud fra. Det eneste du skal gøre, er at sætte dig til rette og nyde din frokost midt i den travle hverdag.

Frokostordning og fællesskab

En god frokostordning er ikke kun godt for den enkle medarbejders sundhed og velvære. Et måltid med dine kollegaer betyder også meget for fællesskabet. Det er nemlig her, vi sætter os ned og taler og åbner op omkring de ting, der virkelig betyder noget. Og hvad er en bedre samtalestarter end maden?

Lad vores sunde retter være omdrejningspunktet for det fælles, kollegiale måltid. Dine medarbejdere fortjener at få en madordning, som afspejler deres dygtige arbejdskraft og flittighed.

Godt brændstof til hjernen

Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.

Vores frokostordning sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.

Ved en frokostordning hos os er du sikret mod usunde, hurtige madpakker, som ikke giver dine medarbejdere den næring, de har brug for. Med en fælles frokostordning i Århus og omegn får du god brændstof til hjernen – hver dag.

Nem frokost til Østjyllands virksomheder hver dag

Det er slet ikke besværligt med en frokostordning fra ’The Cantina’. Vi leverer det til døren og tager alt det beskidte service med os igen. Faktisk er det ikke sværere end at pakke en madpakke ud – vi har sørget for, at det er pakket og samlet, så du nemt kan tage det op. Du skal hverken varme noget op eller sætte noget på køl.

Maden kommer nemlig i vores varme- og kuldebestandige kasser, som gør, at maden altid er frisk, når du er klar til at spise den. Når du er færdig, tager du blot de tomme fade ned i kasserne igen, og så henter vi dem. Det er langt nemmere end at smøre madpakker hjemmefra og langt billigere end at have en kantine på din arbejdsplads.

’The Cantina’ bliver din sidste frokostordning

Det kan tage lang tid for en virksomhed at finde en frokostordning, som matcher jeres medarbejderes ønsker og behov. Har I allergikere eller vegetarer ansat? Det er intet problem for os. Vi har altid alternative måltider til allergikere og vegetarer. Vi tager stor ære i at finde den helt rigtige madordning til jer, så I hver dag føler jer mætte, velnærede og kampklare til resten af arbejdsdagen.
Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvad vi kan tilbyde netop jeres medarbejdere. Vores køkken består af professionelle kokke, som altid udvikler nye opskrifter, som vi lover får din mund til at løbe i vand.

Anretning

Læs mere

Anretning

Det kolde bliver anrettet i porcelæns skåle/fade som er filmet og klar til at komme op på buffeten. Det varme bliver leveret i thermokasser, ligeledes anrettet på fade til at blive stillet på buffeten. Der bliver altid serveret 2 slags hjemmebagt brød (kvalitets madbrød samt vores hjemmebagte rugbrød). Dette skal selv skæres.

Binding

Læs mere

Binding

Når vi starter en ny frokostordning så har I som kunde en 14 dages prøveperiode. Herefter binder I jer typisk for en måned ad gangen med opsigelse af aftalen senest den sidste hverdag i måneden, med ophør af frokostordningen den sidste hverdag i efterfølgende måned.

Levering

Læs mere

Levering

Leveringspris aftales individuelt og afhænger af antallet af kuverter.

Antal personer

Læs mere

Antal personer

Frokostordningen leveres til min. 10 personer. Hvis I ønsker at justere antal skal dette gøres senest dagen før kl. 10.

Menuplan

Læs mere

Menuplan

Menuen laves fra uge til uge, og variere alt efter sæson. Menuplan sendes ud til jer om fredagen ugen før. Vi tager også højde for vegetarer samt allegener.

Retur service

Læs mere

Retur service

Vi tager det skyllede service med retur hver dag. (Hvis servicen ikke er skyllet af, tager vi 5 kr. pr. del). Itu slået eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.